Articole pentru vinificatori
Mustimetru
Mustimetru reprezinta instrumentul cu ajutorul caruia se determina continutul de zahar din must, sucuri de fructe etc. Pentru o masurare cat mai exacta, lichidul trebuie sa aiba o temperatura de aproximativ 200C .
Domeniu de masurare: 5% - 25%
Valorile normale pentru vinul alb sunt cuprinse intre 20-21% iar pentru vinul rosu intre 22-24%.
Pentru a mari cu un procent nivelul de zahar se adauga 0,6 kg la fiecare 100kg de struguri (nu must!).
Mustimentrul are aproximativ 12 cm lungime.
ACEST APARAT ESTE DESTINAT UZULUI CASNIC!
Pret unitar
19.51 LEI
Cod produs: A 0203 |
DISPONIBIL LA COMANDA! |
Pretul: include TVA
Preturile de pe aceasta pagina includ TVA! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
|
Multimedia
|
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
|
Informatii Adiacente
|
Contact
|
Copyright © 2025 BTC Glass Design SRL. Toate drepturile rezervate.


