Rafturi Vin
Rafturi pentru vin: Comenzi on-line sau telefonice la 021.256.29.81. Livrare la domiciliu!
Ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. HARTA!
FAQ

1. Cum puteti comanda produse in magazinul nostru virtual?
Pentru a putea efectua cumparaturi in magazinul nostru virtual, trebuie sa fiti inregistrat in baza noastra de date si in acelasi timp sa fiti logat.
Va puteti inregista folosind optiunea "creaza cont nou gratuit" situata in partea dreapta superioara a ecranului, completand formularul cu datele Dvs. de identificare.
Odata inregistrat in baza noastra de date, pentru a putea comanda efectiv, trebuie sa va logati, folosind butonul "va rugam sa va autentificati", situat in partea dreapta superioara a ecranului.

2. Nu pot finaliza comanda. De ce?
Asigurati-va ca valoarea cosului Dvs de cumparaturi este de minim 50 RON inclusiv TVA, aceasta fiind comanda minima livrabila.

3. Pot trimite un cadou la o alta adresa?
Da. In momentul in care finalizati comanda aveti posibilitatea de a indica o alta adresa de livrare.
In acest caz comanda trebuie achitata in avans fie prin OP/Foaie de varsamant, fie prin plata electronica: prin PayPal sau plata cu cardul (ePayment).

4.Pot sa intarzii expedierea comenzii?
Da. Comunicati-ne in ce zi vreti sa expediem comanda dumneavoastra in fereastra "Observatii"  si noi, in functie de adresa de livrare, vom calcula data expedierii.

5. Cum pot sa modific-adaug detalii despre contul meu?
Logati-va (autentificati-va) cu numele de utilizator si parola dumneavoastra si apasati link-ul "Setari Cont", situat in partea dreapta superioara a ecranului, apoi modificati campurile pe care doriti sa le schimbati, iar in final apasati butonul "Salveaza modificarile" situat in partea de jos a paginii.

6. Rafturi-vin.ro ofera asistenta live?
Da. Oferim asistenta live telefonic (la TelVerde 0800 140 840 - nr. gratuit, apelabil doar din reteaua Romtelecom, sau la nr. de telefon 021 256 29 81) sau raspunsuri la problemele dumneavoastra in timpi extrem de mici pe e-mail.

7. Am o intrebare la care nu am gasit raspuns aici. Cum procedez?
Telefonati-ne. Sau daca nu este urgent, scrieti-ne folosind formularul de Contact.

Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact