Rafturi Vin
Rafturi pentru vin: Comenzi on-line sau telefonice la 021.256.29.81. Livrare la domiciliu!
Ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. HARTA!
Modalitati de plata

Pretul si Plata Produselor

Costul produselor:
Toate produsele de pe www.rafturi-vin.ro au afisate preturile in RON cu TVA, iar pentru distribuitori in RON fara TVA.
In functie de modalitatea de livrare agreata de dvs., la pretul produselor se vor adauga costurile de transport, asigurare si ramburs.
Costul transportului:
Pentru livrare in Bucuresti : tariful este de 7 lei / pentru primul kg dupa care se adauga 0.7 lei / fiecare kg in plus.
Pentru livrare in tara (reteaua Urgent Curier) tariful este de 10 lei / pentru primul kg dupa care se adauga 0.7 lei / fiecare kg in plus.
Pentru localiatatile situate in afara retelei Urgent Curier tariful este de 0.7 lei pentru fiecare km in plus.
Costul asigurarii:
Valoarea asigurarii este de 1% din valoarea produselor si a transportului
Costul rambursului:
Pentru ramburs din Bucuresti: tariful este de 7 lei.
Pentru ramburs din oricare alta localitate este de 9 lei.

Toate costurile pentru transport, asigurare si ramburs sunt exprimate in lei fara TVA.

Modalitati de plata:
- cash
- ramburs;
- in avans cu Ordin de Plata;
- cu instrument de plata (Bilet la Ordin sau CEC)
- prin PayPal sau Credit Card prin e-Payment
- prin CARD AVANTAJ NOU

Plata cash:
Plata produselor se face integral in momentul ridicarii comenzii dvs. de la sediul nostru. Valoarea platita de dvs este exclusiv valoarea produselor comandate. Plata se face in Lei.
Plata prin ramburs:
Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dvs. Valoarea platita de dvs va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului, al asigurarii si al rambursului. Toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Plata se face exclusiv in lei.
Plata produselor prin virament bancar:
Plata produselor prin virament bancar (Ordin de Plata) se face pe baza facturii proforma emise de noi, iar livrare se va face ulterior confirmarii platii dvs de catre banca noastra. Valoarea platita de dvs va fi exclusiv valoarea produselor in cazul ridicarii comenzii de la sediul nostru sau va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului si al asigurarii. In acest caz toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Datele pentru efectuarea platii vor fi specificate pe factura proforma.
Plata produselor prin instrumente de plata:
Plata produselor prin instrumente de plata (Bilet la Ordin sau CEC) se face pe baza facturii proforma emisa de noi, iar livrarea se face ulterior decontarii acestuia de catre noi. Valoarea instrumentului de plata va fi egal cu valoarea produselor in cazul ridicarii comenzii de la sediul nostru sau va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului si al asigurarii. In acest caz toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Datele pentru intocmirea instrumentului de plata vor fi specificate pe factura proforma.
Plata produselor prin PayPal sau Credit Card:
La plata produselor prin PayPal sau Credit Card, valoarea platita va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului si al asigurarii. Produsele vor fi expediate imediat ce avem confirmarea platii.

Plata prin CARD AVANTAJ NOU
Magazinul nostru va ofera posibilitatea achizitionarii de produse, in rate sau integral, prin intermediul solutiei integrate de plata cu Card Avantaj oferita de Credit Europe Bank. Platile sunt procesate direct de catre banca, sistemul fiind securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Modalitatile de obtinere a Cardului Avantaj:
- la orice sucursala Credit Europe Bank,
- on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
- telefonic, apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).

Datele firmei noastre sunt:
SC BTC GLASS DESIGN SRL

CONT BANCAR: RO82FNNB001102289837RO02 - CREDIT EUROPE BANK - SUCURSALA MOSILOR
                         RO33BACX0000000459774000 - UNICREDIT TIRIAC BANC - SUCURSALA PANTELIMON
COD UNIC DE INREGISTRARE: RO 12616781
REG COM: J40 / 505 / 2000

Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact